Verwijderen van twee beuken

Twee beuken verwijderen uit een rij van vijf om de 3 overige beuken meer groei ruimte te kunnen bieden en meer licht in de tuin.


Bomen snoeien in Amstelveen

Twee bomen in een achtertuin in Amstelveen werden voor de klant te hoog en raakten hun vorm kwijt. De twee bomen zijn twee meter ingekort en waar nodig is de vorm naar wens van de klant teruggebracht.

Snoeien van 2 esdoorns in Abcoude

In Abcoude voor een klant 2 esdoorns ingekort en gesnoeid. De bomen werden voor de klant wat te groot en namen veel licht weg, de klant wou de bomen graag behouden maar moesten wel wat kleiner. Dus hebben we besloten de bomen 1,5 meter in te korten en in ballans te snoeien. Met weer een tevreden klant als resultaat.

Zaagwerkzaamheden in New Zealand

Ik ben in de zomer van 2017 drie maanden naar New Zealand geweest om daar hoofdzakelijk te werken in de melkveehouderij maar heb tussen door ook nog wat werkzaamheden in de boomverzorging kunnen doen. Het was een geweldige tijd om nooit te vergeten.

Een viertal bomen verwijderd in Bilthoven

Voor een klant in Bilthoven een viertal bomen verwijderd. Met een lijn 2 bomen zoals te zien op de foto's gecontroleerd laten zakken langs de woning. De zilverspar van meer dan 18 meter is in delen van boven naar beneden verwijderd. 

11 bomen verwijderd in Bosch en Duin

Voor een klant in Bosch en Duin meerdere bomen verwijderd. Veelal bomen die dicht op de erfgrens of bij de weg stonden, deze moesten daardoor in delen worden afgebroken. De reden voor de kap van de bomen is om meer licht te realiseren in de tuin en het risico dat een boom met harde wind voor schade kan zorgen uit de weg te nemen.

esdoorns snoeien in Abcoude